• Momus Koffieconcert zo. xx - xx - 2020

Momus Koffieconcert zo. xx - xx - 2020

-
Met dit nieuwe concept verbinden wij u met een prachtige muziekensemble uitgevoerd door top muzikanten van het conservatorium Maastricht. Onze deuren openen om 10:30 uur. Vanaf 11:00 uur gaan we terug in de tijd om te genieten van prachtige stukken door componisten als o.a. Beethoven, Mozart, Schuman, Bach en Mendelssohn. Achteraf kunt u nagenieten met een kopje koffie en een stuk Limburgse vlaai.

Trio Santres is een pianotrio gevormd door Aya Kitaoka (viool), Sofia Llucia (cello) en Anna Michels (piano). Het trio creëert hun unieke geluid door hun verschillende achtergronden (Japans, Spaans en Schots) en hun liefde voor de klassieke muziek te combineren.

In 2018 won het trio de tweede prijs op de Anton Garcia Abril International Chamber Music Competition in Spanje. De musici studeren momenteel aan het Conservatorium van Maastricht in Nederland bij de beroemde pianist Anastasia Safanova.
Het aankomende seizoen geeft het pianotrio concerten in o.a. Zaragoza (Spanje), Edinburgh (Schotland), Tokyo (Japan) en Maastricht.

€10,00 incl. koffie/thee en vlaai. 

TICKETS

Let op: De verzendoptie is n.v.t op dit event. Vul €0,00 in.